13. konjeniška prireditev

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Ne prezrite...
KK Žiri tudi letos organizira tradicionalno konjeniško prireditev v spretnostnem jahanju - 30.5.2015 s pričetkom ob 13h. Prijave sprejemamo na dan prireditve. Vabljeni v čim večjem številu - tako tekmovalci kot tudi navijači. Po končani prireditvi sledi zabavni večer z ansamblom Krokodilčki.Preberi več

Konjeniški klub Žiri

druži nas ljubezen do konj in naraveBičkov pohod

Konjeniški klub Žiri vsak drugi teden v septembru organizira tradicionalni Bičkov pohod po okoliških hribih - v spomin na člana Janka Rupnika ("Bička").

Preberi več...

Spretnostno jahanje

Konjeniški klub Žiri vsak zadnji vikend v maju organizira konjeniške igre (spretnostno jahanje, barell, štafeta).

Preberi več...

Blagoslov konj

Konjeniški klub Žiri vsakokrat na praznik zavetnika konj sv. Štefana (26.12) organizira blagoslov konj ter drugih živali.

Preberi več...

Delovne akcije

Konjeniški klub večkrat letno organizira delovne akcije, kjer se ureja notranja in zunanja podoba brunarice ter maneža z okolico.

Preberi več...

Po nekajletnem premoru bomo letos zopet organizirali tradicionalno konjeniško prireditev v Žireh. Potekala bo v nedeljo, 26.5. ob 12h na posestvu konjeniškega kluba. Že uveljavljeni program (namenjen jahačem) bo tudi letos nadgrajen še s pestrim programom za gledalce - merjenje višine pršuta, ocenjevanje teže domačega sira, stojnice ...

Sicer pa osrednji del tekmovanja ostaja nespremenjen:

- spretnostno jahanje (mladina in odrasli),

- hitrostna štafeta,

- barell (jahanje okrog sodov).

Startnina za odrasle tekmovalce znaša 25€, za otroke (do 15. leta) pa 20€. Prijave potekajo na dan prireditve. Od 12h naprej bo uradni ogled proge! Z razvedrilnim programom za vse obiskovalce bomo poskrbeli za prijetnejše vzdušje. Kot vsako leto, bo poskrbljeno tudi za jedačo in pijačo. Vljudno vabljeni!

Prireditev sofinancira občina Žiri!

Prijave in vse dodatne informacije:

- 041 435 329 (Matjaž Mezek)

- 051 320 486 (Anže Čelik)

- Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vljudno vabljeni!