Ogled indijanskega mesta

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Ne prezrite...
KK Žiri tudi letos organizira tradicionalno konjeniško prireditev v spretnostnem jahanju - 30.5.2015 s pričetkom ob 13h. Prijave sprejemamo na dan prireditve. Vabljeni v čim večjem številu - tako tekmovalci kot tudi navijači. Po končani prireditvi sledi zabavni večer z ansamblom Krokodilčki.Preberi več

Konjeniški klub Žiri

druži nas ljubezen do konj in narave

V WESTERN MESTO S KONJENIŠKIM KLUBOM ŽIRI 

Vabimo vas, da se 28.8 2010 z nami popeljete na nepozabni enodnevni izlet v western mesto "Pullman City" na jugu Nemčije, kjer vas bodo ves dan zabavali kavboji in indijanci. Prijavite se lahko spodaj omenjenim osebam do zasedbe avtobusa (50 sedežev). Prednost ob prijavi imajo člani KK Žiri. Ob prijavi je potrebno poravnati stroške izleta! Prijave in info: 

051 320 486 -  Anže, 

041 207 312 -  Luka

-----------------------------------------------------------------------------------------

»PULLMAN CITY« - NAJVEČJE EVROPSKO ŽIVEČE WESTERN MESTO

Tematski park »Pullman City« se nahaja na skrajnem jugu Nemčije v vasici Eging am See pri mestu Passau. Obiskovalcem že vrsto let nudi nepozabne užitke ob spoznavanju eksotičnega divjega zahoda, kakršnega poznamo le iz filmov. V sklopu parka se lahko popeljete z romantičnim western vozom, si ogledate številne predstave, ki potekajo skozi ves dan, v značilnem »Saloonu« okušate pijače kavbojev, ali pa si privoščite eno in večurne izlete po bližnji okolici z njihovimi konji. Skratka, v western mestu »Pullman City« se vam bo čas premaknil za nekaj stoletij nazaj. Več info na: www.pullmancity.de 

PROGRAM IZLETA:

Odhod avtobusa bo ob 5.00 iz parkirišča pred Zadružnim domom Žiri. Vožnja nas bo vodila mimo Kranja proti Avstriji. Po prihodu čez mejo bomo imeli krajši postanek za kavico, nato pa nadaljevali vožnjo po avtocesti do Nemčije proti mestu Passau, do tematskega parka Pullman City pri vasici Eging am See. Predviden prihod je okoli 11. ure, ko se western mesto odpre za obiskovalce. Ves dan bomo imeli prosto za oglede in zabavo. Priporočamo izredno zanimivo predstavo na Glavni ulici ob 15.30, imenovano »Ameriška zgodovina«, kjer bodo predstavljeni utrinki iz življenja v Texasu v letih med 1830 do 1900. Takrat bodo mesto preplavili kavboji, Indijanci bodo prikazovali njihove veščine na konjih, v mesto bodo prignali bizone, itd. V večernih urah pa bodo ulice oživele z značilnimi glasbenimi bari in country plesalkami....Predviden odhod iz prizorišča je okoli 22.00 ure (po dogovoru lahko tudi kasneje). Od tam se bomo odpeljali proti domu, kamor bomo prispeli v jutranjih urah.

CENA IZLETA: 

20€ - otroci (od 4. do 16. leta), 

25€ - odrasli

Cena izleta vključuje: prevoz z modernim avtobusom na omenjeni relaciji, cestne pristojbine s taksami, vstopnino v »Pullman City« in organizacijo izleta.  

Vabljeni!